Global Promotional Material Solutions Localized

Lokaal Geïnspireerd, Intelligent Geleverd

Over Prominate Nederland

Prominate is een wereldwijde joint venture dat bestaat uit meer dan 100 kantoren over de hele wereld met ruim 2.100 medewerkers. Het hoofdkantoor van de joint venture is gevestigd in London (UK). Prominate levert een wereldwijde oplossing voor multinationals met lokale ondersteuning.

Prominate Nederland bevindt zich in Waddinxveen, in de buurt van Rotterdam. Vanaf 2002 zijn we actief en hebben een succesvol ‘trackrecord’ met het leveren van Promotionele Artikelen aan een brede groep klanten in Nederland en daarbuiten. We bieden aantrekkelijke full-service oplossingen.

In Nederland onderschrijven we het UN Global Compact en zijn we lid van de brancheverenigingen PPAI, PSI & PPP. Daarnaast zijn we actief lid van Amfori BSCI en zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Selectie van ons werk

Siemens

Siemens

Prominate & Siemens

Prominate voert al vele jaren succesvolle wereldwijde en lokale programma’s voor Siemens. Er is lokale ondersteuning in meer dan 40 landen en er zijn distributie centra in China, Duitsland, Dubai, Rusland, Brazilië en Argentinië. Met een breed scala aan merken en en zeer divers premium collectie heeft Siemens een sterke marktpositie ontwikkeld.

De Oplossing

Door een wereldwijd gecoördineerd programma te implementeren met één wereldwijde maar lokaal beheerde overeenkomst komen we tegemoet aan specifieke behoeften voor individuele landen. Op de s-shop kan men terecht voor een brede collectie die direct uit voorraad beschikbaar zijn. Daarnaast worden aanvragen met artikelen die niet in de shop staan gezien als ‘specials’ en rechtstreeks via het lokale kantoor besteld met lokaal accountmanagement en lokale facturering.

 

 • Wereldwijde en lokale ondersteuning
 • Directe ‘sourcing’ – zeker vanuit China
 • Flexibel
 • Besparing van >15%
 • Snellere levertijden
 • E-shop, data en reporting
 • Creatief
 • Toonaangevend in CSR (Corporate Social Responsability)

Axalta

Axalta

 

De Opdracht

Axalta Coating Systems is een toonaangevend, wereldwijd bedrijf, dat zich uitsluitend richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van vloeibare en poederlakken. De Axalta producten verhogen de duurzaamheid en de productiviteit en voegen schoonheid toe. Prominate is aangesteld om de klant te helpen bij het zorgen voor merkconsistentie in regionale kantoren. De klant vereiste wereldwijde ondersteuning voor promotiemateriaal, afdrukken en POS in 9 verschillende merken. We zijn ook gevraagd om advies over het efficiënt functioneren van hun wereldwijde toeleveringsketen.

De Oplossing

We hebben de klant voorzien van 12 regionale webwinkels met regionale Punch-out, onder één wereldwijde merkparaplu. 19 nieuwe producten werden gelijktijdig geïntroduceerd in 19 landen en er werden welkomstpakketten voor alle klanten internationaal uitgerold. We zijn erin geslaagd om de bestaande magazijnvoorraad te verminderen en vrijwel alle ‘terugkoop’-acties te elimineren.

Axalta heeft 35 fabrieken en 120.000 klanten over de hele wereld, waarvan 4.000 distributeurs. 45 trainingscentra in verschillende regio’s houden klanten en distributeurs op de hoogte van alle innovaties met betrekking tot hun promotieprogramma’s. We hebben speciale teams opgezet om ervoor te zorgen dat interne communicatie en webwinkels soepel verlopen.

Coloplast

Coloplast

Our Work Coloplast

Over Coloplast

Coloplast ontwikkelt producten en diensten die het leven gemakkelijker maken voor mensen met zeer persoonlijke medische aandoeningen. Coloplast is wereldwijd actief en biedt werk aan ongeveer 11.000 mensen. Coloplast werkt in verschillende gebieden, waaronder stomazorg, incontinentiezorg, wond- en huidverzorging en urologie.

De Uitdaging

Zorgvuldige focus op een ethische wereldwijde supply chain met een design georiënteerde benadering.

De Prominate Oplossing

Een wereldwijd programma dat werkt als merkbeschermer en product innovatie die behoeften afstemmen op de lokale markten. Belangrijke distributiefocus in Denemarken (Hoofdkantoor), VS, Brazilië en China. Ondersteuning op lokaal niveau in meer dan 40 landen.

 • Zinvol, gecontroleerd en transparant supply chain management
 • Onze kracht om wereldwijde merkconsistentie te waarborgen
 • Ervaring in de gezondheidszorg
 • Lokale ondersteuning in meer dan 40 landen
 • Significante kostenbesparing en competitieve voorwaarden
 • Zichtbaarheid voor parallelle vragen van verschillende markten
 • Uitgebreide rapportage en inzicht in uitgaven

 

Our Work Coloplast

Sandvik

Sandvik

 

Sandvik is een wereldwijde industriële groep en loopt voorop bij het ontwikkelen en produceren van gereedschappen, bewerkingsmethodes en kennis om de industrienormen, gevraagd door de metaalverwerkende industrie, naar een hoger peil te tillen met innovaties nu en in het volgende industriële tijdperk. Wereldwijd meer dan 43,000 medewerkers en actief in 150 landen.

De uitdaging:

Sandvik wilde afstand nemen van het huidige inkoop-model om deze te kunnen stroomlijnen en de uitgaven te kunnen monitoren.

De oplossing:

We hebben een lokale support in meer dan 40 landen met een sterke aanwezigheid in de belangrijke regio’s. Focus op consistentie en zichtbaarheid van de supply chain.

Onze oplossing zorgt voor:

 • Significante besparing van kosten & competitieve voorwaarden
 • Technologische mogelijkheden om uiteenlopende wereldwijde vereisten te ondersteunen
 • Gedetailleerde rapportage
 • Flexibel programma voor wereldwijde en lokale promotionele artikelen

Trend Book

Wereldwijd Platform, Lokale Implementatie

Neem contact op

+31 (0)88 8441238

Coenecoop 3A1
2741PG Waddinxveen
Nederland

KvK nummer: 24336349
BTW nummer: NL810773971B01

Contact Details

Uw Prominate Contactpersonen:
Marco Horneman, Partner
André Noordwijk, Partner

ISO-Ippag-Amfori-PPP